Όψεις Ρητίνης

Όψεις Ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης είναι μια συντηρητική, γρήγορη, μη επεμβατική τεχνική με χρήση νανο-υβριδικής σύνθετης ρητίνης. Το αποτέλεσμα της μπορεί να ολοκληρωθεί σε μια μόνο συνεδρία, καθώς απαιτείται ελάχιστο τρόχισμα για την τοποθέτηση του υλικού και άμεση  συγκόλλησή του. Οι όψεις ρητίνης σχεδιάζονται μέσω ενός συνολικού σχεδίου θεραπείας με κύριο γνώμονα την αρμονία και την αισθητική του χαμόγελού σας.

Η αντοχή των όψεων είναι ανάλογη των υλικών και της τεχνικής που χρησιμοποιούνται. Πρέπει, όμως, να τονίσουμε ότι σε περιπτώσεις ασθενών με έντονο βρυγμό, ίσως, οι όψεις ρητίνης δεν είναι λύση εκλογής.

implants colombia
HSD services dental veneers

Με τις όψεις ρητίνης μπορούμε να:

  • αλλάξουμε το χρώμα των δοντιών, είτε διότι δεν ικανοποιεί τον ασθενή, είτε σε περιπτώσεις καπνιστών των οποίων τα δόντια έχουν υποστεί ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση).
  • αλλάξουμε ή διορθώσουμε το σχήμα των δοντιών σε περιπτώσεις καταγμάτων ή ελαφριάς μορφής συνωστισμού τους. Έτσι, πετυχαίνουμε μια ευθυγράμμιση και αρμονική γραμμή χαμόγελου χωρίς ορθοδοντική θεραπεία.
  • καλύψουμε δόντια που έχουν παλαιότερα και εκτεταμένα σφραγίσματα.
  • πετύχουμε μια πιο μόνιμη λεύκανση των δοντιών, πάντα σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες τεχνικές λεύκανσης.
  • μειώσουμε το κενό ανάμεσα σε αραιά δόντια (αραιοδοντία) ή ακόμα και να το μηδενίσουμε εάν αυτό είναι μικρό. Αξίζει να σημειωθεί πως κενά μεγαλύτερα του 1–1.5 χιλιοστού αντιμετωπίζονται με όψεις πορσελάνης.

Ανασύσταση Ρητίνης

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Εμφράξεις Ρητίνης

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα