Εμφυτεύματα

Εμφυτεύματα

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μια σύγχρονη επαναστατική μέθοδος αποκατάστασης ελλείποντων δοντιών. Χρησιμεύουν, επίσης, και για τη σταθεροποίηση τεχνητών οδοντοστοιχιών.

Κατασκευάζονται από βιοσυμβατά και πλήρως αποδεκτά από τον ανθρώπινο οργανισμό υλικά (καθαρό τιτάνιο – κράμα τιτανίου).

Είναι τεχνητά στηρίγματα με σχήμα και διαστάσεις παρόμοιες με τη ρίζα των φυσικών δοντιών και αποκαθιστούν τη λειτουργικότητα και την αισθητική των νωδών τμημάτων του στόματος. Επίσης, βοηθούν στη διατήρηση του οστού των γνάθων και βελτιώνουν σημαντικά τη μασητική ικανότητα.

Η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων γίνεται με τοπική αναισθησία, ελαχιστοποιώντας τον πιθανό πόνο και τη δυσφορία του ασθενούς. Ο συνήθης χρόνος αναμονής μέχρι την οστεοενσωμάτωση είναι 4 μήνες για την άνω και 3 μήνες για τη κάτω γνάθο.

* Σε περίπτωση απώλειας δοντιών, δεν χρειάζεται να τροχιστούν τα παρακείμενα του ελλείμματος δόντια για την εφαρμογή γέφυρας.

* Μακροχρόνιες μελέτες δείχνουν ότι τα εμφυτεύματα με τις προσθέσεις τους διαρκούν περισσότερο χρόνο σε σύγκριση με κλασσικές οδοντιατρικές προσθέσεις.

* Οι επένθετες οδοντοστοιχίες επί εμφυτευμάτων βελτιώνουν σημαντικά τη μασητική ικανότητα και ομιλία. Έχουν αυξημένη σταθερότητα, στήριξη και συγκράτηση σε σύγκριση με οδοντοστοιχίες που δεν εφαρμόζουν σωστά.

* Tα εμφυτεύματα διατηρούν το γύρω οστό σε νωδούς (άνευ δοντιών) ασθενείς οι οποίοι χάνουν το οστό των γνάθων γρηγορότερα όταν χρησιμοποιούν κλασσικές ολικές οδοντοστοιχίες.

* Τα οδοντικά εμφυτεύματα έχουν υψηλότερο κόστος σε σχέση με άλλες εναλλακτικές μεθόδους αποκατάστασης.

* Επίσης, χρειάζονται αρκετές συνεδρίες σε περίοδο αρκετών μηνών για την ολοκλήρωση της θεραπείας, ειδικά σε προσθήκη μοσχεύματος.

pexels cottonbro 6502306

Εμφυτεύματα και ακίνητη προσθετική

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Μονήρες Εμφύτευμα

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Εμφυτεύματα με θήκες ζιρκονίου

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Επιεμφυτευματική γέφυρα

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Ολική αποκατάσταση με εμφυτεύματα άνω

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα