Λεύκανση

Λεύκανση

Το χαμόγελό μας είναι αυτό που δίνει την πρώτη εντύπωση σε κάποιον, είναι ο τρόπος που επικοινωνούμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα υγιές, αστραφτερό και λευκό χαμόγελο. Το χρώμα των δοντιών διαφέρει σε κάθε άτομο και δεν παραμένει σταθερό σε όλη την διάρκεια της ζωής του. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες αποχρωματισμού των δοντιών, όπως είναι το κάπνισμα, η διατροφή, η ηλικία, η κληρονομικότητα, φαρμακευτικές αγωγές κ.α. Στη σύγχρονη οδοντιατρική υπάρχουν τρεις τεχνικές λευκάνσεως των δοντιών. Η πρώτη είναι η λεύκανση που γίνεται στο οδοντιατρείο από τον οδοντίατρο, η δεύτερη είναι η λεύκανση που γίνεται στο σπίτι από τον ασθενή φορώντας ειδικούς νάρθηκες λεύκανσης, που κατασκευάζει ειδικά για κάθε ασθενή ο οδοντίατρος, και η τρίτη είναι ο συνδυασμός των δύο παραπάνω τεχνικών.

Στο ιατρείο μας, προτείνουμε τη μέθοδο που συνδυάζει την εφαρμογή λευκαντικού παράγοντος στο ιατρείο και εξατομικευμένη -στις ανάγκες και προσδοκίες του ασθενή- χρήση ναρθηκών στο σπίτι.

Ο λευκαντικός παράγοντας περιέχει, κυρίως, υπεροξείδιο του υδρογόνου και δεν υπάρχουν αξιόλογες παρενέργειες. Σε μερικές περιπτώσεις, παρατηρείται ευαισθησία στα δόντια και ερεθισμός των ούλων που υποχωρούν μετά από λίγες μέρες. Σε ελάχιστες περιπτώσεις, που η ευαισθησία επιμένει, εφαρμόζεται στα δόντια ένας ειδικός παράγοντας απευαισθητοποίησης.

pexels cedric fauntleroy 4269694

Λεύκανση δυχρωμικού δοντιού

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα